Повільно, зі скрипом, але рухаємося вперед, - Пашинський

Народний депутат від фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський у програмі "Політклуб Віталія Портникова" висловив упевненість, що Україна попри війну та інші проблеми рухається вперед

Про це повідомляє Еспресо.TV.

"Два роки йде війна. Вона почалася на Майдані, потім перемістилася на Донбас. Я з першого дня в цих подіях: люди втомилися, десятки тисяч поранених, тисячі вбитих. Це все проходить через кожну сім'ю, люди хочуть якоїсь надії, а їм говорять деякі політики, що завтра будуть "молочні ріки і кісєльні бєрєга". Ізраїль, щоб стати успішною державою, 30 років вкалував. Тому я хочу сказати, що повільно, зі скрипом, ми рухаємося вперед. Впевнений, що ми доїдемо, не дивлячись на всі заяви", - сказав Сергій Пашинський.

Нагадаємо, на екрани телебачення, в ефір Еспресо.TV, повернулася програма "Політклуб Віталія Портникова". Сьогодні, 27 листопада, новий старт проекту. Тема програми: "Рік парламентської коаліції". Гостями студії стали лідери парламентських фракцій. Оцінювали ж плюси та мінуси в роботі депутатів члени клубу - відомі соціологи, політологи, журналісти, блогери та активісти.