У Києві покажуть етно-мюзикл про історію кохання українського олігарха

У концертному залі НТТУ (КПІ) 12 грудня відбудеться прем’єра сучасного етно-мюзиклу "Олігарх", сюжет якого заснований на реальній історії кохання одного українського олігарха до артистки мюзик-холу

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Музичну основу "Олігарху" складають українські народні пісні в сучасному аранжуванні, виконані на класичних та народних інструментах. Відтак відомі всім з дитинства пісні набувають актуального сучасного звучання. 

"Сьогодні вітчизняні артисти отримали унікальний шанс – оживити українське музичне мистецтво, наповнити наш внутрішній ринок якісною сучасною музикою, постановками та шоу. Ми впевнено заходимо у ці щойно відчинені двері і хочемо показати, що українська народна пісня може бути цікавою, сучасною і мега популярною", – зазначив Святослав Кондратьєв, автор ідеї та музики Love story "Олігарх".

Фото з репетиції

Над проектом колектив працює більше трьох місяців, хоча матеріал для нього збирали близько півтора року. У мюзиклі задіяні більше 35 музикантів, вокалістів, оркестр та балет. Головні ролі зіграють: соліст Національного Президентського оркестру Олександр Форкушак, учасниця шоу "Х-Фактор" і в колишньому беквокалістка Потапа та Насті Марта Адамчук, учасник першого сезону "Голос країни" Олексій Мартиненко, вокалістка і фіналістка шоу "Х-Фактор" Дар’я Ковтун.

Піаніста зіграє композитор, фіналіст шоу "Україна має талант" Євген Хмара, директора мюзик-холу – відомий український скрипаль, композитор, автор мюзиклу та його продюсер – Святослав Кондратьєв.
 
Музичне наповнення мюзиклу "Олігарх" – це більше 20 народних пісень із усіх етнічних регіонів України ("Цвіте терен", "Ой чорна я си чорна", "Ой на горі два дубки", "Ой чий то кінь стоїть") та інструментальних композицій у виконанні Українського хіт-оркестру "ШАRAVARABAND". 

Особливу роль у мюзиклі відведено балету. Авторські постановки хореографа Христини Шишкарьової у виконанні "Totem Dance Group" допоможуть створити повноцінну картину мюзиклу, підкреслюватимуть і музичне наповнення, і гру акторів.
 
Сучасний етно-мюзикл Love story "Олігарх" – це абсолютно нове для нашої країни поєднання музичних стилів, пісенного, танцювального та акторського мистецтва.