Погроми в центрі Києва не відбулися завдяки правоохоронцям

У неділю ввечері погромникам у масках не вдалося увірватися в офіс компанії СКМ в центрі Києва завдяки діям правоохоронців

Про це у своєму Facebook написала директор з комунікацій СКМ Наталя Ємченко.

"На сьогодні був анонсований погром офісу СКМ у Києві. Я писала про це пост. І ставила питання шанованій аудиторії, правоохоронцям, журналістам і владі Києва - як нам бути. Обіцяний погром по суті не відбувся. Не тому, що не прийшли (прийшли близько 100 людей, щось палили, щось кидали і намагалися виламати двері). А тому, що правоохоронці прибули на місце і просто діяли за законом. Це - головна відповідь на моє запитання. І відповідь нормальна, європейська, ІМХО. Відповідь і в тому, що прийшло 100 чоловік. І в тому, що правоохоронці є і вони свою роботу знають ", - заявила Ємченко.

Нагадаємо, 29 листопада в офіс компанії СКМ в центрі Києва намагалися прорватися молоді люди з фаєрами і димовими шашками. Під час акції погромники, які ховали обличчя, запалили фаєри і використовували димові шашки. Після нетривалого протистояння зі співробітниками міліції вони покинули місце події.