Шокін призначив керівника антикорупційної прокуратури

Віктор Шокін своїм наказом призначив на посаду заступника Генерального прокурора України керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на прес-службу ГПУ.

"У понеділок, 30 листопада 2015 року, Генеральний прокурор України Віктор Шокін розглянув рекомендації конкурсної комісії з відбору кандидатів на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі щодо призначення на посаду заступника Генерального прокурора України керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури кандидатів Максима Грищука та Назара Холодницького", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Віктор Шокін вивчив дані щодо тестування на знання законодавчої бази та загальні здібності, переглянув відеозаписи співбесід членів конкурсної комісії з обома претендентами, ознайомився з їхніми особовими справами та провів особисті співбесіди з кожним із них.

"30 листопада 2015 року Генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом призначив на посаду заступника Генерального прокурора України керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького", - підсумували у повідомленні.

Назар Холодницький вчився у Львові, до Євромайдану працював у прокуратурі Києво-Святошинського району Києва, а після того став першим заступником прокурора АРК Крим, який працює в екзилі.

Іншим кандидатом був Максим Грищук, який працював у львівській прокуратурі, а з літа 2014 року воював в зоні АТО, зокрема в донецькому аеропорту.