Співачка Пінк стала послом доброї волі ЮНІСЕФ

Відома американська поп-співачка Пінк оголошена в понеділок послом доброї волі Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)

Вона займатиметься сприянням фізичної активності дітей в США і збором пожертвувань на правильне і корисне харчування дітей в бідних країнах світу, передає Еспресо.TV із посиланням на ТАСС.

"Я буду наглядати за тим, як матерів вчать правильно годувати малюків. Зміни на краще з'являються буквально через тиждень. Поживна, багата вітамінами їжа повертає їх до життя. Це просто вражаюче", - заявила Пінк.

36-річна володарка премії "Греммі", справжнє ім'я і прізвище якої Аліша Мур, очолила один з адресних проектів ЮНІСЕФ - Kid Power Band. Так називається "електронний браслет" з додатками, які дозволяють набирати очки за допомогою виконання певної кількості вправ, наприклад, 12000 кроків у день. Партнерами проекту є американські компанії Target і Disney, що відповідають за фінансування поставок продовольства в такі держави, як Гаїті.

Пінк залучила до діяльності ЮНІСЕФ свого чоловіка Кері Харта і 4-річну дочку Віллоу. Дівчинка, як її мати під час виступів на концертах, регулярно виконує акробатичні вправи на матерчатих джгутах, які звисають зі стелі будинку. Вся сім'я минулого літа побувала на Гаїті.

"Коли ти своїми очима бачиш виснажених голодом дітей, як їм допомагають, і це спрацьовує, набагато легше приєднатися до спільних зусиль і переконувати інших послідувати твоєму прикладу", - зазначила співачка.

Уродженка штату Пенсільванія виконує пісні в стилях рок, поп і ритм-енд-блюз. Володарка красивого глухуватого контральто також грає на гітарі, барабанах, клавішних інструментах. Успіх до неї прийшов після виходу першого альбому Can not Take Me Home 2000 року. Найпрестижнішу в США музичну премію "Греммі" їй приніс сингл Trouble з третього за рахунком альбому Try This 2003 року.