Терористи активно зводять укріплення біля лінії фронту на Донбасі

На низці ділянок уздовж лінії розмежування фіксуються активні роботи бойовиків зі створення фортифікаційних споруд і мінно-вибухових загороджень

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"На приморському напрямку, в районі н. п. Червоноармійське (Новоазовський район) спостерігається створення бойовиками потужного укріпрайону у другій смузі оборони (вибір обґрунтований, враховуючи наявність рокадної дороги між цим н. п. та н. п. Безіменне)", - зазначив Тимчук.

Крім того, в цьому ж районі фіксується бронетехніка терористів, яку вони намагаються маскувати і обкопувати.

"Північніше н. п. Октябр розташовані замасковані вогневі позиції 120-мм мінометів терористів, фіксується перекидання боєприпасів (за добу прибуло три одиниці армійських вантажівок КамАЗ)", - написав Тимчук.

За його інформацією, ближче до села Заїченко спостерігаються замасковані позиції "мотострілецької роти" бойовиків (близько 60 осіб при двох танках і шість ББМ (чотири одиниці МТ-ЛБ та дві одиниці БМП-2), до десятка різнотипних вантажівок).