"Бетмен проти Супермена": З'явився новий фантастичний тизер

Warner Bros оприлюднили тизер фільму, що стане продовженням "Людини зі сталі" та перезапуском франшизи про Бетмена

Про це повідомляє Еспресо.TV.

На YouTube-каналі кінокомпанії Warner Bros. оприлюднили новий тизер фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості".

Картина про протистояння двох супергероїв вийде в прокат навесні 2016 року. Фільм претендує на статус найдорожчої картини в історії кіновиробництва.

У тизері Супермен приходить до закованого в ланцюги Бетмена і зриває з нього маску.

Картина "Бетмен проти Супермена" є продовженням фільму "Людина зі сталі" (2013) і одночасно перезапуском франшизи про Бетмена. Бен Аффлек грає роль Бетмена, а Генрі Кавілл - Супермена. 

Також у фільмі знімаються Емі Адамс, Лоренс Фішберн і Дайан Лейн. Режисер фільму - Зак Снайдер, який раніше працював над картинами "Людина зі сталі", "300 спартанців" і "Світанок мерців". Музику до фільму пише Junkie XL, автор саундтреку до четвертої частини "Шаленого Макса: Дорога люті".

В опублікованому Warner Bros. синопсисі фільму йдеться: "Турбуючись за дії богоподібного і неприборканого героя, грізний і сильний захисник Готема вступає в боротьбу з рятівником Метрополіса, а в цей час світ сперечається про те, хто з них більш потрібний. І поки Бетмен і Супермен б'ються один з одним, виникає нова загроза, що представляє таку небезпеку для всього людства, якої ще не знали".