Росіянин налякав жителів Латвії радянським танком

Громадянин Росії, що володіє нерухомістю на заході Латвії, налякав місцевих жителів, розмістивши на своїй ділянці танк Т-55

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на російську службу ВВС.

Про те, що в Айзпутському краї був помічений радянський танк, повідомила місцева передача Bez Tabu. За інформацією журналістів, танк розташований на ділянці, що перебуває у власності громадянина Росії.

Закарбувати танк на камеру не вдалося, оскільки на момент відвідування ділянки журналістами власник був відсутній, а охоронець не став знімати брезент з об'єкта, що зацікавив пресу. Проте він не став заперечувати, що під брезентом - танк.

Місцеві жителі не раз висловлювали занепокоєння наявністю в безпосередній близькості від їхніх будинків танка і зверталися до правоохоронних органів. Однак ситуація не змінилася.

"Так, танк є. По вулицях він не їздить, принаймні, мені про це нічого не відомо. Він не бойовий, так що все по закону. Замість гармати там стоїть проста труба. Належить, здається, не латвійському громадянину. Кому саме , сказати не можу", - розповів російській службі ВВС начальник Айзпутської муніципальної поліції Дарзніеце.