Аксьонов відкликав з відпусток усіх електриків Криму

Глава окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов вимагає відкликати з відпусток всіх електриків через надзвичайну ситуацію на півострові, яка склалася у зв'язку з припиненням подачі електроенергії з материкової України

Таку вимогу Аксьонов висунув увечері 1 грудня на засіданні штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Крим. Реалії".

"Відкликати з відпусток! Усі повинні бути на робочих місцях", - заявив він.

Він також зажадав залучити додаткових робочих. "Де їх взяти потенційно, скільки це буде коштувати? Гроші ми знайдемо. Головне зараз - організаційні моменти вирішити, щоб по факту фізично ці люди були в наявності", - зазначив Аксьонов.

Зі свого боку "міністр енергетики" Криму Світлана Бородуліна повідомила, що "Крименерго" через місцеве телебачення має намір зробити оголошення про набір додаткових спеціалістів на роботу.

"Глава" кримського парламенту Володимир Константинов пропонує прискорити процес. "У нас близько сотні організацій, протягом трьох-чотирьох годин можемо мобілізуватися", - сказав він, додавши, що головне - пообіцяти гарантовану виплату зарплати людям.