Український продюсер та музикант отримав нагороду від ООН

Влад Дарвін, який окрім музичної творчості співпрацює з молодіжним рухом "Червона стрічка" у боротьбі з ВІЛ/СНІДом, отримав сертифікат від імені заступника Генсекретаря ООН

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Ivona.bigmir.

Український музикант і артист Влад Дарвін отримав сертифікат від імені заступника Генерального секретаря ООН Мішеля Сідібе за співпрацю в напрямку ВІЛ/СНІД.

Влад Дарвін з командою "Червона стрічка" провів десятки великих концертів та зустрічей з молоддю в Україні, Росії, Білорусі і Молдові. Крім цього, кожен учасник регіональної команди провів роботу на місцях: відвідував з лекціями і виступами школи, ліцеї, спілкувався зі студентами, висвітлюючи актуальні питання щодо епідемії ВІЛ/СНІД та шляхів її призупинення. 

Також артисти працювали над питанням толерантності до ВІЛ-позитивних людей.

З нагоди вручення сертифікату в Києві відбувся офіційний прийом, організований регіональним офісом UNAIDS в Україні, Центральній Азії та Східній Європі.

Фото: прес-служба Влада Дарвіна

"Для мене це була унікальна подорож у світ нових ідей, нових культур, нових світоглядів. У нас було багато подій і активних поїздок. Моє життя з "Червоною стрічкою" помінялося радикально. Ми не можемо поміняти весь світ, ми можемо поміняти себе і людей навколо нас! Цим наш колектив і займається. Ми робили все щиро, не заради нагород, хоча ця нагорода приємна", - поділився емоціями артист під час свого виступу.