На Закарпатті 10 чоловіків накинулися на прикордонників

Учора вночі на Закарпатті чотирьох прикордонників намагалися оточити близько 10 осіб

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Державної прикордонної служби України.

Інцидент стався в смт Великий Березний. Мобільна група прямувала до місця несення служби та зупинилася біля магазину з метою поповнення запасу питної води. У цей час до прикордонників під’їхали дві автівки Mercedes та Opel, які заблокували службовий автомобіль. З них вийшли близько 10 цивільних осіб та почали погрожувати охоронцям кордону.

"Спроби прикордонників локалізувати ситуацію виявилися марними, порушники продовжували нагнітати ситуацію і провокувати на конфлікт. При цьому вони нанесли тілесні ушкодження одному з військовослужбовців. Аби не допустити загрози життю складу прикордонного наряду, правоохоронцями були здійснені попереджувальні постріли вгору", - йдеться у повідомленні.

Після цього молодики вдалися до втечі.

Наразі про даний випадок повідомлено співробітників Національної поліції України в Закарпатській області, Службу безпеки України та військову прокуратуру. Правоохоронцями встановлюються особи порушників.

У ДПСУ нагадують, що прикордонниками неодноразово затримувалися значні партії контрабандних сигарет та групи незаконних мігрантів, і пов'язують напад на охоронців кордону саме із цими фактами.