"Вєрньом всьо взад". Під СБУ провели акцію проти російських серіалів

Активісти в образах радянських бабусь прийшли під будівлю СБУ з вимогою усунути усіх артистів-рашистів з українського інформаційного простору

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сторінку громадського руху "Відсіч" у Facebook.

"Громадянський рух "Відсіч" давно вимагає усунути усіх артистів-рашистів з українського інформаційного простору. Для цього треба розширити передбачений законом перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці. Ще на початку липня ми передали складений нами список з 600 артистів-рашистів до Міністерства культури, яке затверджує перелік. Але справу гальмує СБУ, за поданням якої зазначений перелік формується. СБУ спромоглася націдити до того переліку лише 40 рашистів. Тому сьогодні до СБУ прийшли шалені червоні бабки, які дякували СБУ за збереження радянсько-рашистських традицій, за рашистів на українських екранах, співали радяньских пісень на кшталт "І Лєнін такой маладой..." та вигукували гасла типу "За Лєніна! За Сталіна! за СБУ!" – прокоментували організатори акції.

Вони увійшли до приймальні СБУ та передали звернення і список російських артистів, які підтримують агресивну політику Путіна.