Розумна Барбі: Науковець із США щодня перетворюється на сексуальну ляльку

Американка Ештон Кларк, яка знає 4 мови та працює науковим асистентом, вирішила показати, що бути гарною та розумною – можливо

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Daily Mail.

Американка Ештон Кларк, яка стала копією ляльки Барбі, не розуміє, чому оточуючі не сприймають її всерйоз. 22-річна мешканка Ноксвілла - наукова асистентка і студентка в університеті Теннессі. Вона вивчає клінічну психологію і говорить англійською, норвезькою, іспанською та перською мовами. Крім того, Кларк художниця і виставляє свої роботи в галереї.

Дівчина перевтілюється на Барбі з 16 років. За словами американки, в "ляльковому" вигляді вона відчуває себе щасливіше і впевненіше. "Коли я виглядаю"фальшиво", я відчуваю себе більше "собою", ніж будь-коли в житті. Мені подобається виглядати ось так. Це може бути не натурально, але це "я", - сказала Кларк.

Мешканка США сподівається кинути виклик стереотипу, пов'язаному з Барбі. "Існує так багато людей, які вважають, що ви не можете бути успішним науковцем, якщо присвячуєте час ще й вашій зовнішності. Я хочу показати, що це можливо. Грим - це мистецтво, і виглядати як Барбі - це всього лише один з моїх численних інтересів", - повідомила Кларк.

У дитинстві американка була дуже сором'язливою, але в 14-річному віці вона наткнулася на книгу про театральний грим, і її зацікавили описані там методи і матеріали для "трансформації" особи. Три роки тому Кларк завела блог про зовнішність Барбі і привернула велику кількість фоловерів.