У Криму закрився магазин турецьких товарів

У Сімферополі на невизначений час припинив роботу магазин компанії SHEN, що займається продажем кухонного обладнання, а також посуду та меблів турецького виробництва

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Крим.Реалії.

За словами співробітників, магазин закрився на цьому тижні. Крім того, за їхніми словами, з минулого тижня в компанії почалися масштабні перевірки. Як довго вони триватимуть і які будуть їхні наслідки, працівники припустити не змогли.

Настільки активну увагу до підприємства з боку контролюючих структур співробітники компанії пов'язують з недавнім інцидентом за участю російського бомбардувальника Су-24 в небі на турецько-сирійському кордоні.

"Дії Туреччини можна розцінити лише як зрада ... Саме тому громадяни Туреччини не працюватимуть на території Криму, всі інвестиційні контракти будуть розірвані, а ввезення турецької продукції на територію Республіки Крим буде заборонений", - заявив глава республіки Сергій Аксьонов.

Керівником компанії SHEN є відомий кримськотатарський підприємець Сейран Османов, у минулому почесний консул Турецької Республіки в Сімферополі.

Фото: Крим.Реалії