Українець хоче битися з Тайсоном у Краснодарі

Офіційний претендент на чемпіонський бій з Тайсоном Ф'юрі українець В'ячеслав Глазков, заявив, що у разі домовленості з британцем, поєдинок відбудеться у російському Краснодарі

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Сегодня".

"У мене є зобов'язання перед моїми промоутерами. З одного боку це глава промоутерської компанії Main Events Кеті Дува, з іншого - росіянин Кирило Пчельников. Оскільки Ф'юрі - теж європеєць вважаю у США цей бій буде не дуже цікавий. А профі-бокс - це не тільки спорту, а ще й коммернія, телебачення. Тому поєдинок, швидше за все, буде організований в Росії. Промоутерська компанія Пчельникова "Пушка" зараз переїхала до Краснодару, і якщо ми виграємо торги, то поєдинок, думаю, пройде там", - розповів Глазков.

Також офіційний претендент на титул чемпіона світу за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF), вважає, що у разі відмови боксувати з ним Ф'юрі має звільнити пояс.

"Не знаю, яке рішення прийме команда Ф'юрі, але я обов'язковий претендент, торги призначені на 11 грудня. І у них два варіанти - брати участь у торгах і боксувати зі мною або звільняти пояс IBF", - констатував Глазков.