Оголошено збір коштів на екранізацію "Вина з кульбабок" Рея Бредбері

Творці екранізації роману Рея Бредбері "Вино з кульбабок" збирають гроші через краудфаундингову платформу Kickstarter. Мета продюсерів – отримати $350 тис. до 9 січня

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням Variety.

Фільм за мотивами однойменного оповідання американського письменника розповідатиме про літні канікули хлопчика та дивовижний світ дитинства, в якому він живе. Стрічка буде з елементами фентезі.

За першу добу від початку кампанії 18 користувачів пожертвували більше $2 тис. Відео, що опубліковане на краудфаундинговій платформі, включає розкадровки майбутньої стрічки, а також звернення її режисера Родіона Нахапетова і самого Рея Бредбері. Письменник прогнозував фільму "Оскар" за найкращий фільм.

Мінімальна сума пожертви складає $5. Якщо ж шанувальник роману перерахує $7, то отримає право на участь у фільмі в якості статиста.

Збір коштів через краудфаундингові платформи останнім часом набуває все ширшої популярності. Наразі, наприклад, проходить робота над фільмом "Супер поліцейські 2", бюджет якого у розмірі $4,4 млн. було зібрано на платформі Indiegogo.

Взяти участь у зборі коштів на екранізацію "Вина з кульбабок" можна за посиланням.