У Кривому Розі знову зірвали засідання слідчої комісії щодо фальсифікації виборів

У Кривому Розі Тимчасова слідча комісія Верховної Ради, яка займається розслідуванням фальсифікацій під час місцевих виборів, вдруге не змогла провести засідання через неявку її членів

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат Єгор Соболєв, повідомляє Еспресо.TV.

На засідання з'явилися лише шість народних депутатів. Решта шестеро не з'явилися, деякі з них не повідомили причину відсутності. Це, зокрема, представники "Радикальної партії", партії "Відродження" і "Опозиційного блоку".

"Не прийшли - Костянтин Усов (БПП, повідомив комісії, що повинен залишатися в Кривому Розі через вибори керівництва районних рад), Сергій Алексєєв (БПП, повідомив, що має бути в Ужгороді), Олег Купрієнко ("Радикальна партія", не повідомив комісії причину відсутності), Євген Рибчинський ("Воля Народу", повідомив, що завершує лікування, може працювати з неділі), Андрій Шипко ("Відродження", не повідомив комісії причину відсутності), Костянтин Павлов ("Опозиційний блок", не повідомив причину відсутності)", - йдеться в повідомленні.

На думку нардепа, члени комісії, які приходять на засідання, "вже переконалися у відвертих порушення на виборах мера Кривого Рогу, де спотворили результати виборів, і їм просто перешкоджають прийняти офіційне рішення".