У Кіровограді "Правий сектор" заблокував апеляційний суд

"Правий сектор" заблокував приміщення апеляційного суду у Кіровограді після ухвали суду, який відмовив у пом'якшенні міри запобіжного заходу активісту "Правого сектору", якого звинувачують у розбійному нападі на гральний заклад

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на видання "Гречка".

Кілька машин "Правого сектору" також перекрили вулицю Верхню Пермську біля Апеляційного суду Кіровоградської області.

Раніше активісти заблокували залу суду де відбувалась апеляція у справі обрання запобіжного заходу представнику "ПС", якого звинувачують у розбійному нападі.

За даними видання, на місце прихало 4 пожежні машини і швидка. На перехрестя Верхньої Пермської і Великої Перспективної прибули працівники ДАІ, які у свою чергу також перекрили дорогу. Заблоковано дорогу і біля прокуратури. 

В фойє самого суду заблоковано виходи до залів суду. Там знаходяться десятки правоохоронців, проходи перегороджені столами і лавками. На місці працюють рятувальники, пожежні машини, яких було кілька, роз’їхались.

В прес-службі ДСНС в Кіровоградській області, на лінію 101 надійшло повідомлення, що в суді відбулось загорання. Тому пожежники і приїхали до суду, обстежили будівлю. Виклик був хибним.

Зараз люди, які були у залі засідання по справі зміни запобіжного заходу, заблоковані.

Друге засідання щодо зміни запобіжного заходу щодо Марти Кузів так і не розпочалось. На місці є мама затриманої, яка приїхала сюди із Стрия. Жінка підтримує протестні акції, які зараз чинять активісти.

Фото: Гречка