Один із керівників "Газпрому" скаржиться на "Газпром", бо той не дає йому газу і заважає корівкам

Заступник голови правління "Газпрому" Валерій Голубєв скаржиться на власну компанію через те, що його будинок у Тверській області не газифіковано

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Газету.Ru, яка цитує російський "Інтерфакс".

Він розповів, що неподалік від його приміського будинку в Тверській області проходить магістральний газопровід Ямал – Європа.

"Я прямо скажу, мій сільський будинок під Торжком, в Тверській області – посередині між Петербургом та Москвою, прямо на трасі Москва - Ленінград. Повз проходить газопровід Ямал - Європа, стоїть компресорна станція "Торжокська". У нашому селищі Бібіково, в якій Пушкін бував та є музей Пушкіна, немає природного газу. Балонами возимо з Торжка", - розповів Голубєв.

Також він поскаржився, що газопровід зашкодив екології.

"Труба пішла і перетнула всі шляхи міграції корів! Корова не може піти в ліс поїсти травки. Раніше корови гуляли лісом, папороть виламували. А зараз не ходять в ліс, травку в лісі не їдять, ліс заростає, припинили рости білі гриби. Там були відмінні боровички, як пробочки від шампанського. Ось вплив на природу. Газу багато, але дуже високого тиску", - обурюється заступник голови "Газпрому".