Порошенко впевнений, що тероризм в Україні буде зупинений

Президент Петро Порошенко впевнений, що тероризм в Україні буде зупинений

Про це глава держави сказав, виступаючи на другому засіданні Національної ради з питань антикорупційної політики, передає Еспресо.TV із посиланням на офіційний сайт президента.

Він висловив співчуття родині загиблого підполковника СБУ Андрія Кузьменка, який загинув під час затримання терористів, запобігши загибелі інших співробітників.

"Ці жертви Україна приносить не лише на фронті, а в дуже важкій і принциповій боротьбі – боротьбі з тероризмом, яким намагаються знищити нашу державу", – заявив Петро Порошенко.

Глава держави висловив подяку голові СБУ Василю Грицаку, всім співробітникам Служби за ефективно проведену операцію із знешкодження диверсійної групи, яка готувала теракти в кількох містах.

"Я хочу подякувати усім працівникам, хто сьогодні вночі став на захист миру та спокою українських людей і зупинив терористичні атаки, які готувалися в Харкові, Києві та інших містах. Для цього було сконцентровано у великий кількості вибухівка, гранати, стрілецька зброя. Героїчними і професійними зусиллями працівники СБУ зупинили діяльність диверсійно-розвідувальної групи", – наголосив Петро Порошенко.

Глава держави попросив подбати про родину загиблого, у якого залишилось двоє малих дітей, та про допомогу в лікуванні пораненого співробітника СБУ. 

"Впевнений в тому, що тероризм буде зупинений", – заявив Петро Порошенко.

Дивіться також: Як СБУ затримувала "оболонських диверсантів" у Києві.