Крим знову буде без світла через підготовку до підключення другої нитки енергомосту

Сімферополь, а також населені пункти, розташовані в Білогірському районі і Ялтинському регіоні, у ніч з 11 на 12 грудня залишаться без електрики

Про це повідомили в російському Міністерстві внутрішньої політики, зв'язку та інформації Криму, передає Еспресо.TV з посиланням на Крим.Реалії.

Обмежений режим подачі електроенергії в Білогірському районі триватиме з 23 години п'ятниці до 18 години суботи "у зв'язку з підготовкою до введення другої нитки енергомосту "Кубань - Крим".

На сайті російської адміністрації Ялти наголошується, що Ялтинському регіону через ремонтні роботи на мережах знизять навантаження до 30 МВт. Велика частина регіону, крім соцоб'єктів, буде відключена від електропостачання з 23.00 п'ятниці, котельні призупинять роботу.

У Феодосії місцеві жителі в соціальних мережах стверджують, що отримали попередження про можливе припинення електропостачання цієї ночі.

У Севастополі також обмежать подачу електроенергії. За словами комерційного директора «Севенерго» Владислава Якимовича, у ніч на 12 грудня Севастополь отримає 80 МВт електроенергії. Співробітникам теплових пунктів доручено максимально використовувати дизельні генератори цієї ночі для забезпечення тепла в будинках.