Ярош ніколи не вірив вбитому СБУ-шниками оболонському диверсанту

Лідер ДУК "Правий сектор" прокоментував вчорашню спецоперацію СБУ на Оболоні, внаслідок якої загинув співробітник "Альфи" і очільник угруповання Олег Мужчиль

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на блог Дмитра Яроша.

"Олегу Мужчилю не довіряв ніколи – на те були свої причини", - розповів Ярош, який уточнив, що на війні стикнувся з загиблим лише раз.

За словами Яроша, після однієї із операцій на фронті, які були довірені вбитому співробітниками СБУ диверсанту, він зник разом зі зброєю і приладом нічного бачення, які були йому виділені.

"За деякий час він (Мужчиль - авт) з’явився в тилу на наших вишкільних базах і був залучений посадовими особами ДУКу до розгортання відділу розвідки. Успіхів у нього на цьому поприщі не було…", - розповів Ярош.

Ярош додав, що перебуваючи у госпіталі з пораненням, слідкував за діяльністю Мужчиля, який, на його думку мав непоборне бажання перевести ДУК ПС з боротьби із зовнішнім ворогом на терористично-диверсійну діяльність проти існуючої влади, тобто знищити унікальне добровольче загальнонаціональне явище.

"Хтось із нього зараз буде ліпити "безкомпромісного борця" і "революціонера". Це ваша справа… Я його таким не бачив", - підсумував Ярош.

Читайте також: Оболонські диверсанти. Чому бійці АТО вбивають один одного в Києві.