Зустрічі з президентом будуть на постійній основі, про відставку Яценюка не йшлося, - депутати НФ

Народні депутати від "Народного фронту" прокоментували результати зустрічі з президентом Петром Порошенком в АП

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на "УП".

Народні депутати з фракції "Народний фронт" переконують, що зустріч фракції з президентом пройшла конструктивно і про відставку Яценюка не йдеться.

"Були обговорені питання, які нам треба приймати на наступному пленарному тижні - це і податкова реформа, це бюджет, це реформа судочинства", - сказав голова фракції Максим Бурбак.

"Ми вийшли на конструктив, було узшоджено, що нам треба все таки покращити координацію співпраці чотирьох фракцій коаліції і запровадити спільні засідання фракцій", - додав він. Водночас , нардеп переконує, що ніяких ультиматумів ніхто нікому не висував.

"Всі питання вирішуватимуться в діалозі.Ніхто нікому ультиматумів не виставляє і не має права на це. І тому такі зустрічі будуть на постійній основі", - зауважив Бурбак.

Про конструктив на зустрічі також говорив нардеп Сергій Пашинський .

"Зустріч пройшла дуже конструктивно, я не побуюсь цього слова", - зазначив він.

На запитання журналістів, по можливість відставки Арсенія Яценюка, Пашинський відповів:

"Ще раз хочу сказати - ніякої відставки Яценюка не буде. Я повторюся - це все безвідповідальний популізм і демагогія. Є коалція, вона існує".

За словами нардепів, на зустрічі були присутні Гройсман, Кононенко, Луценко, Ложкін.

За іноформацією видання, Петро Порошенко, Володимир Гройсман та Арсеній Яценюк повинні погодити текст спільної заяви про єдність команд НФ та БПП.