Аваков хлюпнув водою в обличчя Саакашвілі

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на засіданні Нацради реформ у відповідь на особисті образи Михайла Саакашвілі остудив його водою

Про це міністр написав у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Щойно на Раді реформ пан Саакашвілі у відповідь на моє запитання до нього, чому він по ОПЗ спілкувався з російським олігархом з Уралхіма... і як це пов'язано з процесом приватизації ОПЗ, втратив над собою контроль.

Одеський губернатор зірвався в істерику і почав кричати на мене: "Ніхто не має права так розмовляти з Михайлом Саакашвілі... ти корумпований міністр... а я чесна людина...", - і перейшов до прямих образ.

Я утримався від того, щоб його вдарити, хлюпнув йому в обличчя водою.

Я давно не бачив настільки ошизівшого популіста. .. Не давав сказати нічого - перебивав усіх, включаючи президента.

Саакашвілі - Пустобрьох на труднощах, який не відповідає ні за що...

Вистачить мені артистів і циркачів. Пахати треба, а не тріпатися!

Незручні запитання викликають істерику? - Набридло... Я не збираюся терпіти хамство войовничого мерзотника, що шукає гучного приводу для відставки, проваливши роботу на своєму безпосередньому місці. Не має наміру терпіти хама, що обманює мою країну красивою позою - всі гавнюки, а він у білому..

Корупціонерів потрібно саджати, а не говорити про них місяцями, не надаючи фактів. Хіба не Сакварелідзе займається ОПЗ? Тільки при чому тут розмови Саакашвілі з російським "Уралхімом"?

ОПЗ потрібно продавати відкритій західній компанії з ім'ям, а не офшоркам російського олігарха, з яким шушукаються чиновники, прикриваючись гучними фразами.

Просто треба було Саакашвілі відповісти..., а він зірвався...
Невинне питання викликало істерику і образи... На злодієві загорілася шапка?