Бойовики за ніч 25 разів провокували сили АТО на відкриття вогню

Цієї ночі незаконні збройні формування продовжили здійснювати провокативні обстріли позицій українських військових на Сході України

Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Загалом в ніч на понеділок окупанти близько 25 разів намагались спровокувати українських захисників на зрив домовленостей про припинення вогню. Однак в чергове ці спроби виявились невдалими", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, по Майорську, що неподалік тимчасово окупованої Горлівки, терористи прицільно били з гранатомету, а по Новгородському зі стрілецької зброї. Зокрема, там вів вогонь ворожий снайпер.

Упродовж ночі бойовики також здійснювали неприцільні обстріли з гранатометів та снайперської зброї по Зайцевому, великокаліберних кулеметів - по Луганському, стрілецької зброї - по Майорську.

Найбільше порушень режиму припинення вогню було зафіксовано поблизу тимчасово окупованого Донецька. Там під неприцільний вогонь російсько-терористичних військ знову потрапили Опитне, Авдіївка, Мар’їнка та Піски. Ворог здебільшого застосовував стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети та гранатомети.