У сквері в Одесі стався вибух: є постраждалі

Сьогодні вранці у Старобазарному сквері в Одесі стався вибух

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Приморський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Одеській області.

"Сьогодні о 7:13 до чергової частини Приморського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у Старобазарному сквері, біля пам’ятника отаману Головатому, стався вибух", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що предмет циліндричної форми у картонній оболонці, з якої стирчала мотузка з кільцем, побачив біля баків для сміття 40-річний двірник. Чоловік смикнув за мотузку, в результаті чого стався вибух.

Він отримав тілесні ушкодження у вигляді подряпин на обличчі. Медична допомога постраждалому була надана на місці. Від госпіталізації він відмовився.

Вибуховий пристрій вилучено та направлено на експертне дослідження. За попереднім висновком експерта, вибухнула страйкбольна петарда.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.