Девід Гетта напише гімн Євро-2016 разом з футбольними фанами

Один з найпопулярніших у світі діджеїв створить головну пісню для чемпіонату Європи з футболу, що відбудеться наступного року у Франції

Про це розповів сам музикант, передає Еспресо.TV з посиланням на сайт УЄФА.

Популярний французький діджей стане автором гімну Євро-2016. До створення головної пісні Девід Гетта хоче долучити вболівальників. Він вже звернувся до них та попросив про допомогу. 

"Робота над спільним проектом з УЄФА у мене на батьківщині - це дуже інтригує. Вболівальники - головні герої Євро-2016, і я хочу, щоб вони були в самому серці подій, особливо – пісні. Я хочу створити щось особливе, і тому закликаю фанатів по всьому світу об'єднатися навколо цього футбольного свята і допомогти мені в написанні цієї пісні", - звернувся Гетта.

Діджей стане не тільки автором і продюсером офіційної пісні чемпіонату Європи. Він буде відповідати за все музичне оформлення турніру, зіграє на церемоніях відкриття і закриття чемпіонату на "Стад де Франс", а також виступить з концертом для вболівальників у центрі Парижа.

Гетта використає записи уболівальників в міксі підсумкового варіанту пісні This One’s For You, яка з'явиться в чартах в квітні 2016 року. Фанати, які візьмуть участь у створенні пісні, отримають від Гетти унікальний персональний запис і стануть учасниками розіграшу квитків на матч-відкриття чемпіонату Європи. Переможець отримає ВІП-запрошення на один з виступів музиканта на Марсовому полі в Парижі.

Гетта - світовий лідер з продажу альбомів серед діджеїв. За його кар'єру було продано 9 млн копій його альбомів і 40 млн синглів.