Як екс-мер Ужгорода обматюкав патрульних та накивав п'ятами на "мерсі"

Екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк після порушення ПДР вилаяв патрульних, які помітили це, та дав драпака на своєму Mercedes-Benz

Ввечері 10 грудня близько 17:00 працівники патрульної поліції Ужгорода помітили автомобіль Mercedes-Benz, водій якого зупинився з порушенням Правил дорожнього руху – ближче як десять метрів від пішохідного переходу, за що передбачена адміністративна відповідальність, передає Еспресо.TV із посиланням на сторінку патрульної поліції у Facebook.

"Поліцейські підійшли до автомобіля, аби звернути увагу на неправильне паркування. Водієм виявився колишній мер міста Сергій Ратушняк. На зауваження про неправильне паркування, порушення ПДР та на вимогу пред’явити документи – нецензурною лайкою висловився у бік поліцейських, після чого різко рушив з місця. Екіпаж почав переслідувати автівку, неодноразово оголошував через гучномовець вимогу зупинитися, яку водій ігнорував, продовжуючи рух. Зважаючи на технічні характеристики автомобіля переслідуваного (високий кліренс), поліцейським не вдалося наздогнати Mercedes-Benz Ратушняка", - йдеться у повідомленні.

Потому, пишуть у поліції, особовий склад отримав орієнтування на встановлення місця перебування автомобіля з водієм.

"Під час встановлення місця перебування транспортного засобу його водія буде притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення правил зупинки (ст. 122. ч.1), відмову пред’явити будь-які документи (ст. 126. ч. 1), невиконання водієм вимог про зупинку транспортного засобу (ст. 122-2)", - написали у патрульній службі.

З огляду на прохання громадян та громадських активістів патрульні опублікували відео, на якому чітко видно та чути, як Сергій Ратушняк відповідає працівникам поліції.