Маколей Калкін знову зіграв героя фільму "Один вдома"

Американський актор Маколей Калкін, який зіграв головного героя в серії фільмів "Один вдома", з'явився в ролі вже дорослого Кевіна Маккаллістера

Він знявся в першому епізоді веб-серіалу :DRYVRS, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на NME.

35-річний Калкін грає водія, який не в змозі керувати автомобілем. У результаті пасажир пересідає за кермо, а водій ділиться з ним своєю історією.

Ім'я своє таксист не називає, проте він розповів, що в дитинстві отримав психологічну травму. За його словами, коли йому було вісім років, батьки забули його вдома на Різдво, і він тиждень жив один.

"Мені довелося захищати себе і свій будинок від двох злодіїв-психопатів. Я був просто дитиною. Мені досі сняться кошмари, про те, що мене переслідує дивний лисий чоловік", - розповів герой Калкіна.

Таксист перервав свою розповідь, коли автомобіль зупинив озброєний пістолетом чоловік. Щоб позбутися від нього, водій застосував отримані в дитинстві навички.

Перший фільм серії "Один вдома" вийшов у прокат в 1990 році. За сім місяців картина зібрала $476,6 млн. У 1992 році на екрани випустили сіквел "Один вдома 2: Загублений у Нью-Йорку". Головну роль в цих картинах зіграв Маколей Калкін. У третьому і четвертому фільмах актор не знімався.