Прихильник "ДНР" і "ЛНР" Панін викрав власну доньку

Співробітники поліції Петербурга розшукують актора Олексія Паніна, чия колишня дружина звернулася в поліцію після викрадення їхньої дитини

Про це повідомили у прес-службі Головного управління МВС по Санкт-Петербургу, передає Еспресо.TV з посиланням на "Інтерфакс".

"Близько 13:15 (12:15 за київським часом. - Ред.) п'ятниці у поліцію… надійшло повідомлення про те, що батько забрав свою дочку в будинку 33 по Шпалерній вулиці, чому протидіяла мати дитини. Після цього чоловік зник на автомобілі Nissan. Поліцейські встановлюють його місцезнаходження", - йдеться у повідомленні.

Як зазначив співрозмовник агентства, мова йде про скандально відомого актора Паніна, який раніше вже притягувався до відповідальності за дрібне хуліганство за схожих обставин. На початку 2015 року він відсидів 10 діб під арештом, призначеним йому судом після спроб зустрітися з донькою і конфліктів з її матір'ю, адвокатом і поліцейськими.

Приблизно в цей же час Панін був притягнутий до відповідальності за те, що публічно ображав начальника відділу поліції та його заступника.