Зміни до податкового законодавства мають схвалити наступного тижня

За словами прем’єр-міністра, це стане серйозним кроком для розвитку бізнесу, зменшення податків і збільшення робочих місць в країні

Про це 20 грудня у "10 хвилинах з прем'єр-міністром" заявив глава уряду Арсеній Яценюк, передає Еспресо.TV.

Арсеній Яценюк вважає, що Державний бюджет на наступний рік варто схвалити невідкладно: "Бюджет - це політика держави на 2016 рік, а саме економічна стабільність, соціальне забезпечення, фінансування армії, реформування освіти і медицини, будівництво нової інфраструктури. Уряд і коаліція зуміють прийняти таке рішення".

Крім того, наступного тижня парламент має схвалити зміни до податкового законодавства: "Це серйозний крок для розвитку бізнесу, зменшення податків і збільшення робочих місць в країні".

Глава уряду також нагадав, що з 1 січня розпочинає дію зона вільної торгівлі з Європейським Союзом: "Ми стаємо частиною найбільшого ринку в світі - ринку Європейського Союзу".

У 2016 році, як зазначив Яценюк, мають повноцінно запрацювати всі антикорупційні органи: "Боротьба з корупцією - це не політичні гасла та порожні звинувачення політиків на телевізійних ток-шоу, а ґрунтовна робота детективів та слідчих, доведення вини кожного корупціонера та притягнення до відповідальності відповідно до закону новим і справедливим суддівським корпусом. Саме тому нам потрібна судова реформа".

Крім того, він додав: "Нам потрібна єдність для цілком конкретних дій та рішень".