Бойовики перекинули під Оленівку 5 КамАЗів із бійцями, міномети і ББМ

В районі селища Оленівка на Донеччині терористи готуються розгорнути новий підрозділ, який займе проміжний рубіж між Олександрівкою та Оленівкою

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Дві доби поспіль фіксується перекидання в даний район бронетехніки та озброєння. На даний момент перекинуто дев'ять одиниць ББМ (шість одиниць БМП-2 та три одиниці БТР -80), а також три одиниці 82-мм автоматичних мінометів 2Б9 "Волошка" та п’ять одиниць автомобілів КамАЗ із живою силою", - зазначив Тимчук.

Крім того, бойовики продовжують посилювати свої підрозділи, розгорнуті на південь від міста Попасна на Луганщині аж до селища Нижнє Лозове на Донеччині.

"У район н. п. Новоолександрівка, Калинове та Санжарівка відзначається перекидання зі Стаханова та Алчевська посилених оперативних груп терористів з бронетехнікою (всього за дві доби - до 30 одиниць ББМ: в основному МТ-ЛБ і БМП-1, 2, а також 11 одиниць БТР-70, 80, дві одиниці БПМ-97 "Постріл" та одна одиниця ГАЗ-2330 "Тигр", - повідомив Тимчук.