Кліп Андрія Циганкова переміг у конкурсі "Україна за хвилину" почесного консульства Ізраїлю

В грудні 2015 року під патронатом почесного консула Держави Ізраїль Олега Вишнякова було проведено конкурс студентських відеоробіт "Україна за хвилину"

Завданням конкурсу було продемонструвати світу унікальність і самобутність української держави.

Перше місце і грошовий приз у розмірі 10 000 гривень було присуджено Андрію Циганкову за роботу «Ukraine». Андрій Циганков - студент ІІІ-го курсу одразу двох вузів: Київського національного університету культури і мистецтв та Національного університету харчових технологій. Народився і живе у Києві, захоплюється спортом і фотографією.

- Своєю роботою я хотів показати, що Україна - перспективна країна. Мені дуже сумно через те, що багато молодих людей полишають свою Батьківщину у пошуках кращого життя. Дуже хочу, щоб переглянувши мій ролик, самі українці зрозуміли, що нам є чим пишатися, - зазначив переможець.

За словами почесного консулу Ізраїлю, конкурси на підтримку української культури триватимуть і надалі.  - Важливо зберегти і примножити спадщину свого народу, тоді і весь світ зрозуміє, якою є Україна - красивою, сильною й працьовитою, - наголосив Олег Вишняков.