Бойовики цілодобово поливають вогнем сили АТО від Красногорівки до Авдіївки

Ціла низка ділянок у смузі від Красногорівки і до північних околиць Авдіївки перебуває під щільним вогнем терористів фактично цілодобово

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Бойовики застосовують різноманітні засоби ураження, включаючи міномети і бронетехніку. Піски, Опитне та Авдіївка регулярно обстрілюються терористами", - зазначив він.

Крім того, протягом доби були обстріляні з позицій в районі Миколаївки позиції українських військ в районі Станиці Луганській (120-мм і 82-мм міномети). В районі села Сизе піхотні групи бойовиків вели вогонь по позиціях сил АТО зі стрілецької зброї з нейтральної смуги.

За інформацією Тимчука, в районі селища Троїцьке з боку селища Калинове висунулася група терористів з ручними гранатометами і обстріляла передовий опорний пункт сил АТО з ближньої дистанції.

Біля Світлодарського плацдарму, з боку села Нижнє Лозове, обстріл позицій українських військ вівся силами підрозділу 82-мм мінометів незаконних збройних формувань.

"Оперуючи з північних і північно-західних околиць Горлівки, бойовики не припиняють спроб відтіснити підрозділи сил АТО з північної частини Зайцевого, зайняти Жованку і низку об'єктів в районі н. п. Шуми і Майорськ. Обстріли в основному ведуться зі стрілецької зброї, 82-мм мінометів і мобільних установок ЗУ-23-2 (на вантажівках)", - повідомив Тимчук.