Мобільний месенджер Viber ввів повідомлення, що самознищуються

Користувачі мобільного додатку для обміну повідомленнями Viber тепер можуть відправляти файли, попередньо встановивши таймер для їх самознищення

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на AIN.

Для цього необхідно встановити окремий додаток під назвою Wink, що доступний на операційних системах Android і iOS.

Функція самознищення може бути активована для будь-якої бесіди в Viber після натискання "+" і кнопки "Відправити Wink". В результаті, користувач зможе відправити у чат відео або текст, який автоматично зникне через заданий час (від 1 до 10 секунд). Важливо, що для роботи нової функції необхідно, щоб у одержувача також був встановлений Viber Wink.

Якщо співрозмовник ще не оновив Viber, додаток запропонує відправити посилання для завантаження нової версії або зберегти кадр в галерею, щоб відправити повідомлення потім.

Крім самознищувальних повідомлень, у месенджера з'явилося ще кілька корисних функцій, наприклад, можливість побачити, хто прочитав повідомлення у груповому чаті, і налаштувати час зберігання файлів у пам'яті пристрою. Опцію налаштування зберігання можна знайти в розділі налаштувань "Мультимедіа" → "Зберегти файли". Там користувача чекають такі тимчасові варіанти: тиждень, місяць, рік або весь час.