Новий проект житлового комплексу з дорогою на Микільській слобідці розвантажить транспортну розв’язку біля метро Лівобережна

Корпорація "Укрбуд" та "Об’єднання інвесторів Микільської слобідки" у рамках будівництва житлового комплексу підготували проект нової дороги, яка дозволить розвантажити розв’язку в районі метро Лівобережна

Про це повідомив Роман Овсяник, голова ініціативної групи інвесторів ЖК "Сонячна Рів’єра", керівник кооперативу інвесторів під час презентації оновленого проекту житлового комплексу, яка відбулась 22 грудня в прес-центрі ЛігаБізнесІнформ.

"Розроблений проект нової розв’язки, яка з’єднає Броварський проспект з Русанівською набережною. Дорога почнеться біля Виставкового ценра, пройде біля комплексу та вийде під Броварський проспект у тунелі. Ми готові реалізувати цей проект з виїздом з Микільської слобідки на Русанівську набережну, що не лише не погіршить ситуацію в районі, а лише покращить. Буде додатковий виїзд не лише на міст Метро, але і на міст Патона й далі на Дарницький міст", - сказав Роман Овсяник.

Також Роман Овсяник спростував ще один міф про те, що автомобілями нових жильців будуть заставлені всі найближчі вулиці.

"Попереднім проектом було передбачено 800 місць на критому паркінгу та 100 на гостьовій парковці. Незважаючи на те, що кількість квартир було зменшено майже вдвічі, ми висунули забудовнику вимоги збільшити кількість паркомісць. Завдяки реорганізації г-образного будинку з’явилась можливість збільшити паркінг до 1100 місць, а гостьову парковку до 300 місць",- підкреслив голова ініціативної групи інвесторів ЖК "Сонячна Рів’єра".