"Бумбокс" презентував ліричне відео на нову пісню "Люди"

Ідея нової пісні розкривається у її приспіві: "Люди ми тільки тоді, як дуже сильно любимо. Тільки тоді, коли любимо ми, можемо зватись людьми"

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Українські музиканти випустили кліп на композицію "Люди", яка стала титульною піснею майбутнього альбому.

У день презентації пісні, 17 грудня, музиканти пообіцяли незабаром презентувати кліп і стримали слово. 22 грудня, "Музика для Мас" та Enjoy Records випустили лірик-відео. 

"Кліп Бумбокса "Люди" при бажанні можна назвати і лірик-відео, і кліпом. Від лірик-відео в ньому нічого зайвого - художник і дизайнер Евеліна Яцеленко протягом пісні пише слідом за Андрієм Хливнюком слова пісні червоною і чорною фарбою. Від "великого" кліпу є той самий нерв - все, що написано не може бути виправлено, і ти невідривно, протягом п'яти хвилин стежиш за рукою з маркером", - коментують свою роботу творці кліпу.

Пісня "Люди" записана на студії "Бобіна" під керівництвом Дмитра "Боба" Хомулко. Це перша пісня "Бумбокса", в якій гурт грає в новому складі - до знайомої всім "п’ятірки" додались клавіші Павла Литвиненко, талановитого піаніста, який приєднався до гурту рік тому. 

"Люди" - третя пісня з майбутнього максі-синглу, що вийде в березні 2016, до якого також увійдуть раніше опубліковані "Выход" та "Злива". Андрій Хливнюк говорить, що в пісні є щось від Антона Павловича Чехова.