В Росії "бізнесмен-патріот" воює з барами проти турецького пива. До цього одягав "добровольців" на Донбас

У Росії на Уралі "бізнесмен-патріот" розгорнув війну в барах проти турецького пива "Ефес"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Настоящее время".

Чоловік склав "чорний" список закладів і час від часу влаштовує контрольні закупівлі, під час яких веде політбесіди з персоналом і гостями.

"А чому ви продаєте турецьке пиво?

- Це не турецьке пиво, це пиво виробляється на території Росії.

- А ви знаєте що ця марка належить клану Ердогана? "

Словесний бій адміністраторові кафе, тендітній дівчині Ганні, Голованов програв. Поразки не приймає і бере полоненого. Півлітра турецького "Ефеса" чоловік забирає з собою "на аналізи", - йдеться в сюжеті.

Голованов завдав попереджувальний удар по зарплатах своїх співробітників. Чоловіку належить швейний бізнес. Коли побачив у робітниць фотографію, де вони сидять в барі з келихами "ворожого напою" в руках. Політбесід не обмежився.

На стежку війни з пивом Голованов вийшов відразу, як Росія посварилася з Туреччиною. Помідори і мандарини - фронти митниці й санінспекції. А ось пивне напрямок - не прикритий.

"На зовнішніх конфліктах країни Голованов непогано робить свій бізнес. Минулої зими він екіпірував на Донбас загін з уральських добровольців, після чого продажі форми пішли в гору. І ось новий виклик долі", - розповідають журналісти про патріота-бізнесмена.