Бойовики перекидають додаткові сили під Комінтернове

Не дивлячись на оголошене перемир'я на період свят, російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують здійснювати активні обстріли, а також продовжують захоплення нових територій у так званій сірій зоні на приморському напрямку

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Зокрема, в "зоні Комінтернове" (Водяне - Комінтернове - Заїченко) бойовики розширюють свою присутність, перекидаючи додаткові сили і здійснюючи інженерне обладнання місцевості", - написав Тимчук.

Крім того, терористи здійснюють перекидання сил і засобів на правий фланг - зафіксовано перекидання з боку Новоазовська у напрямку до Заїченко в доповнення до раніше перекинутих озброєнь ще до шести одиниць ББМ - в основному БМП-2, двох МТ-ЛБ і ЗУ-23-2.

"З боку Хомутовського степу через н. п. Рози Люксембург і Порохня в даний район висувається ще одна бронегрупа - три танка, два МТ-ЛБ (з двома протитанковими знаряддями МТ-12), чотири одиниці БТР-80, одна одиниця БРДМ-2", - зазначив Тимчук.