Мігрант в Іспанії виграв 400 000 євро у лотерею

Безробітний чоловік із Сенегалу, який вісім років тому був врятований береговою охороною Іспанії, виграв у щорічній різдвяній лотереї 400 тисяч євро

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Guardian.

Лотерея, у якій виграв мігрант, називається El Gordo.

Організатори лотереї розкрили тільки ім'я чоловіка – Нгаме. Вісім років тому він ледь не потонув, коли переповнений нелегальними людьми дерев'яний човен, що плив з Марокко до Тенеріфе, пішов на дно. Людей врятувала іспанська берегова охорона.

Чоловік купив один з 1600 квитків лотереї. Стандартний квиток коштує 22 євро. Виграшним номером виявився 79140. Його продали в курортному містечку Рокетас-де-Мар, що у провінції Альмерія. Саме там 35-річний Нгаме живе зі своєю дружиною, яка разом із ним перетнула море, щоб потрапити в Іспанію.

"Я просо не можу цьому повірити, я можу вам сказати, що були дні, коли в нас на обох не було й п'яти євро", - розповів переможець місцевим журналістам.

Він також подякував іспанцям за те, що врятували йому життя вісім років тому. "На тому човні було 65 людей. Я хочу подякувати іспанцям та іспанському уряду за те, що врятували мене, коли я був у морі", - сказав Нгаме.

Він намагався працювати на фермі та в теплицях як збирач овочів. Нещодавно його звільнили з однієї з теплиць.