"Слова, які змінюють світ". Кремль розіслав російським політикам збірник цитат Путіна

Тисячі російських політиків та чиновників розіслали збірник цитат Володимира Путіна "Слова, які змінюють світ" із рекомендаціями прочитати його

Збірник цитат Володимира Путіна видав рух "Мережа", який отримав великі державні гранти, передає Еспресо.TV з посиланням на РБК.

Про рекомендації Кремля всім політикам прочитати збірник цитат Володимира Путіна РБК розповіли декілька учасників наради, яка на початку минулого тижня пройшло в Адміністрації президента. У ньому, за словами співрозмовників РБК, брали участь близько 50 осіб, у тому числі депутати Держдуми, члени Ради Федерації і Громадської палати, а проводив його перший заступник голови кремлівської Адміністрації В'ячеслав Володін.

"Володін говорив про книгу. Він сказав, що вона повинна стати настільною у будь-якого політика", - розповідає учасник зустрічі, близьке до керівництва Держдуми.

"Зібрані у книжці статті промови президента дозволяють зрозуміти ціннісні принципи й орієнтири, які лежать в основі найважливіших внутрішньо- і зовнішньополітичних рішень".

У підпорядкованому Володину кремлівському управлінні внутрішньої політики РБК підтвердили, що подарували книгу приблизно тисячі політиків і чиновників. Її відправили губернаторам, спікерам регіональних закзборів, деяким депутатам Держдуми, представникам ОНФ (членам центрального штабу, регіональним співголовам і главам виконкомів), членам ради Громадської палати і секретарям регіональних палат. Отримають книгу в подарунок і чиновники внутрішньополітичного управління Кремля.

Книги - щорічний формат поздоровлення у переддень Нового року, пояснює співрозмовник в Кремлі. Це частина освітньої програми управління внутрішньої політики поряд з навчальними семінарами, які регулярно проводить управління. За словами співрозмовника, торік Володін дарував політикам книги улюблених філософів Путіна - Івана Ільїна, Володимира Соловйова і Миколи Бердяєва.