У Києві виявили пляж, що належить Кобзону та Табачнику

Відомий російський артист, депутат Держдуми РФ Йосип Кобзон і музикант, екс-регіонал Ян Табачник є власниками величезного пляжу на Дніпрі

Про це повідомила депутат Київради від фракції "Самопоміч" Ганна Сандалова на своїй сторінці в Facebook, передає Еспресо.TV.

"На Осокорках, виявляється, є прекрасний парко-пляж "Прибережний", - величезна територія, яка за якимись міфічними поняттями є власністю Яна Табачника та Йосипа Кобзона. Не те, щоб я не люблю музику, але я сильно не люблю, коли персони нон-грата позбавляють наших дітей можливості тусити біля Дніпра. Нашого Дніпра. Мого Дніпра. Прямо в Дарницькому районі", - зазначає депутат Київради.

"Питання вже кілька тижнів обговорюється в нашому депутатському середовищі, а вчора ми з сімейством з'їздили туди на розвідку. Якщо закрити очі на тонни сміття і спробувати вимрыяти тут парк - то це, повірте, просто бомба. Особливо якщо врахувати, що в наших кам'яних джунглях Дарницького району відпочивати особливо ніде", - додає Сандалова.

"Що ж, запускаємо план. Для початку пробуємо розібратися з власністю і все-таки повернути 7.5 га в комунальну власність. Другим кроком - знайти кошти на наведення порядку, хоча б такого парку, як на Березняках і Русанівці. В ідеалі, хочеться бачити тут парк, чистий пляж, спортивні майданчики, кілька приємних кафешок, велодоріжки, облагороджену природу", - підсумовує вона.