Злодій з "Один вдома" згадав минуле та попросив врятувати його від Кевіна

Актор Деніел Стерн, що виконав роль грабіжника Марва, записав жартівливе відеозвернення до свого напарника Джо Пеші, який зіграв злодія Гаррі

Про це повідмляє Еспресо.TV з посиланням на The Huffington Post.

Актор Деніел Стерн опублікував ролик після того, як стало відомо, що Маколей Калкін знявся в ролі дорослого Кевіна Маккаллістера.

"Знайди мене, Гаррі! Мені страшно! Хлопчисько повернувся! Я бачив його в інтернеті! Він прийде за нами! Він приходить за всіма зломщиками. Я один вдома і я боюся", - нервово повідомив Марв.

Наприкінці ролика вимикається світло і лунає крик грабіжника, після чого гримають вхідні двері.

35-річний актор Маколей Калкін, який зіграв головного героя в серії фільмів "Один вдома", знявся в ролі змужнілого Кевіна Маккаллістера. Він з'явиться в першому епізоді веб-серіалу DRYVRS в ролі таксиста і розповість, що отримав психологічну травму після того, як батьки забули його вдома на Різдво.

"Мені довелося захищати себе і свій будинок від двох злодіїв-психопатів. Я був просто дитиною. Мені досі сняться кошмари про те, що мене переслідує дивний лисий чоловік", - поділився він з клієнтом. Таксист перервав свою розповідь, коли автомобіль зупинив озброєний пістолетом чоловік. Щоб позбутися його, водій застосував отримані в дитинстві навички.

Перший фільм серії "Один вдома" вийшов в прокат в 1990 році. За сім місяців картина зібрала $476,6 млн. У 1992-му на екрани випустили сиквел "Один вдома 2: Загублений у Нью-Йорку". Головну роль у цих стрічках зіграв Маколей Калкін, ролі грабіжників виконали Деніел Стерн і Джо Пеші. У третьому і четвертому фільмах актори не знімалися.