Гравця NBA підстрелили, коли він повертався зі стриптиз-клубу

Гравець клубу Національної баскетбольної асоціації (NBA) "Нью-Йорк Нікс" Ерлі Кліентоні отримав поранення в ногу під час пограбування

Про це повідомляє Daily News, передає Еспресо.TV.

Інцидент стався в ніч на середу, 30 грудня, коли спортсмен повертався додому з одного з нью-йоркських стриптиз-клубів. Таксі, в яке сів баскетболіст, заблокували три автомобілі. Гравця оточили шість озброєних осіб у масках, після чого відібрали у нього коштовності. Серед них - золоті ланцюжки і капа (пристосування, зазвичай виготовляється з гнучкої пластмаси, надівається на зуби для захисту від спортивних травм).

Під час пограбування Ерлі отримав вогнепальне поранення в ногу. Куля влучила в коліно, травму якого гравець заліковував кілька місяців в минулому сезоні. Баскетболіста доставили в лікарню. Зараз його здоров'ю нічого не загрожує. Поліція розслідує подію.

Кліентоні Ерлі перейшов в "Нікс" перед початком минулого сезону. У нинішньому чемпіонаті 24-річний баскетболіст зіграв у 10 матчах "регулярки", проводячи на майданчику в середньому 3,2 хвилини і набираючи 0,7 очка за зустріч.