Притула різко розкритикував уряд та владу, підбивши підсумки 2015 року

Шоумен Сергій Притула написав обурений піст, у якому висловив весь свій розпач з приводу подій, що трапилися в році, що минає

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на повідомлення Притули у Facebook.

Зокрема, він наголосив, що цей рік відкрив українцям очі на безліч речей. "По-перше, справою "Небесної сотні" так ніхто і не займається! І це моя особиста претензія не тільки Генпрокуратурі, але, насамперед, ВО "Свобода"! Одразу після перемоги Революції Гідності ви мали "свого" Генпрокурора! Поки Фаріон розказувала про мову, а Мірошніченко товк морду керівнику НТКУ, ви мали можливість вершити правосуддя! Довершились до того, що я виходив у пікет під Генпрокуратуру, щоб притягти депутата Мірошниченка до відповідальності за побиття на робочому місці керівника НТКУ. Я не підтримував керівника НТКУ. Але засуджував методи усунення його з посади!" – розповів він.

З приводу цього, Притула уточнив: "Перед пікетом я зустрів пана Іллєнка (ВО Свобода) і запитав, якого хєра, маючи більшість у парламенті і "своїх" міністрів треба було не просто прийти і товкти морду пану Пантелеймонову, але й викласти це у ютюб, щоб кацапи могли на весь голос кричати про те, яка ж є насправді демократія в Україні після Революції?!?! У відповідь: "бе-ме, кремлівські агенти і т.д.". Усунення керівника НТКУ з посади вирішувалось одним розчерком пера!!! Фішка в тім, що посада голови НТКУ – не виборна! Це структура, яка живе за наші податки. Можновладці захотіли – звільнили! Захотіли – призначили! Все!"

Шоу-мен також наголосив, що має претензії до Уряду. "Я вчора випадково перетнувся у ресторані з чоловіком, котрий емігрував з України в часи панування Яника і Азарова. Після того, як влада помінялась, чоловік спробував повернутись в Україну. Він не є олігархом, ба більше, середній клас. Мав своє підприємство, 50 чоловік у підпорядкуванні… сказав, що побори тільки зросли і він повернеться до Ізраїлю, де все прозоро, зрозуміло і його син, який відслужив у ізраїльському спецназі 3 роки є авторитетом, коротше… не зацікавили його теперішні реалії… а могла б бути інвестиція!" – повідомив він.

Не залишив без уваги Притула і питання виводу бізнесу із "сірого" в "білий". "Коли щоб виплатити людині зп 3000 грн треба нарахувати 6000, то хто вам буде показувати зп у 20000?! І нєфіг тут кричати про відсутність патріотизму! Люди готові віддавати 25-30%, але не 100! А ще є питання про мою маму, яка живе у приватному будинку в Збаражі і опалює газом свій будинок і легенько охреніває, чому оплата за газ перевищує її пенсію і т.д. Достобіса претензій до голови Уряду", - написав він.

Притула додав, що Порошенко штучно нагнітає ажіотаж там, де не треба. "Особисто мені по*ру Ваші "фабрики в Ліпєцку". Я навіть не знаю, чи вони є, чи вони працюють і т.д. Але коли стоїть питання, кого призначити керівником ССО і весь волонтерський "фронт" Вам кричить: "Кривоноса"!!!!!!!! То які можуть бути питання?! Може призначите генерала "Толіка-Мопеда", який розказував минулого року, що до 20-го жовтня усі солдати будуть забезпечені теплою зимовою формою, а я возив її і в грудні і в січні?! І я не один! І ми, на відміну від Вашого (бо він і не наш і не солдатський) генерала, не брешемо! Бо нам немає чого цим займатись!", - написав він.

Надаємо нижче повний текст його посту.