Руслана привітала українців з новорічними святами

Співачка та громадський діяч Руслана Лижичко привітала українців з новорічно-різдвяними святами та закликала бути добрішими і піклуватися один про одного

Про це повідомляє Еспресо.TV.

2015 рік для Руслани став надзвичайно насиченим: співачка отримала нагороду "Жінка ІІІ тисячоліття", дала велику кількість концертів для української діаспори за кордоном, поступила до Американської музичної академії, стала кращою співачкою серед переможців "Євробачення" та закінчує роботу над новим альбомом, котрий планує презентувати у наступному році.

"Я хочу привітати всіх українців з новорічними святами та побажати не здаватись, незважаючи ні на що! Наша країна зараз переживає нелегкі часи, але ми вже не раз доводили, що можемо все, коли ми разом! Я хочу побажати всім українцям зустріти Новий рік в родинному колі, в сімейному затишку, який притаманний нашій нації. Я хочу побажати міцного здоров’я нашим хлопцям з АТО та їх родинам. В цьому році ми зіштовхнулися з тим, що держава недостатньо допомагає родинам загиблих в АТО, але ж там є дітки, котрі потребують уваги та подарунків. Тому, я закликаю, давайте будемо добрішими, давайте розпочнемо допомагати та піклуватися один про одного. Давайте все погане залишимо в старому році, а в Новий рік візьмемо тільки добро, радість та любов", – наголосила Руслана.