Депардьє і Пульворд знялися у комедії про любов до вина

Вийшов трейлер франко-бельгійської комедії "Свята любов" (Saint Amour), головні ролі в якій грають Жерар Депардьє і Бенуа Пульворд ("Надновий заповіт")

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Decanter.

Стрічка розповідає про двох чоловіків, які полишають свою щоденну рутину задля подорожі виноробними регіонами Франції. Літній чоловік у виконанні Депардьє сподівається, що ця подорож змусить його сина (Пульворд) полюбити фермерську працю. Проте останнього цікавить лише вино.

Режисерами картини виступили Бенуа Делепін і Гюстав Керверн. У 2012 році на українські екрани виходила їх комедія про панків "Революція".

Депардьє відомий тим, що володіє кількома виноградниками. Проте кілька років тому він заявляв, що планує продати їх через податкові складнощі. Також актор сказав у 2014 році, що може випити 14 пляшок вина за раз.

У французьких кінотеатрах стрічка з’явиться весною. Чи дійде вона до українських екранів – не відомо. Адже Депардьє внесено до списку осіб, що загрожують національній безпеці України. А фільмам з їх участю Кабмін заборонив видавати прокатні посвідчення.