Гризлов зустрівся з Кучмою у Києві

Представник України у Тристоронній контактній групі із врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кучма зустрівся у Києві з колегою з російської сторони - Борисом Гризловим

Зміст

Про це повідомила прес-секретар Леоніда Кучми Дарка Оліфер у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Сьогодні в Києві Леонід Кучма зустрівся з представником Росії в Тристоронньої контактній групі Борисом Гризловим. Під час бесіди Леонід Кучма і Борис Гризлов обговорили підготовку до засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську, яке відбудеться 13 січня. Перед розмовою з російським представником Леонід Кучма провів зустріч з представником ОБСЄ в Тристоронньої групі Мартіном Сайдіком, де також йшлося про порядок денний на найближчому засіданні Тристоронньої контактної групи", - написала вона. 

Прес-секретар Леоніда Кучми також зазначила, що це буде перше засідання Тристоронньої групи в 2016 році.

  • Сьогодні, 11 січня, в аеропорт "Бориспіль" прямим рейсом прилетів з Москви російський літак з авіапарку Путіна. З'ясувалося, що на борту перебував представник Росії у Тристоронній контактній групі із врегулювання ситуації на Донбасі Борис Гризлов.
  • Гризлов був призначений представником Росії на мінському процесі 26 грудня.
  • 25 листопада 2015 року прем'єр Арсеній Яценюк заявив, що Україна повністю закрила небо для всіх російських авіакомпаній.
  • Пізніше з'ясувалося, що літак авіакомпанії "Росія" з Гризловим на борту пропустила Державіаслужба за запитом МЗС України.