Обамі не сподобалося інтерв’ю Шона Пенна з наркобароном-утікачем

Американський актор Шон Пенн, який написав статтю в журнал Rolling Stone про свою зустріч з наркобароном Хоакіном Гусманом на прізвисько "Коротун", піддався критиці з боку офіційних осіб США

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на російську службу ВВС.

Зокрема, критично про факт зустрічі актора з наркобароном, який перебував у той час в бігах, висловився представник Білого дому.

Мексиканська влада поки не повідомила, чи буде вони розслідувати цей випадок, але керівник адміністрації Білого дому Деніс Макдоноу зазначив, що до всіх, хто організував зустріч наркобарона-втікача з Пенном, є питання.

А сенатор-республіканець Марко Рубіо назвав подію просто абсурдом. "Якщо американський актор, який заробляє в США і знімається в наших фільмах, лабузниться перед відомим кримінальним авторитетом і наркобароном, роблячи з ним інтерв'ю, наша влада має конституційне право поставити йому з цього приводу питання", - підкреслив сенатор.

Раніше журнал Rolling Stone опублікував статтю Шона Пенна, де він детально розповідає про те, як восени 2015 року в Мексиці була організована його зустріч з наркобароном Хоакіном Гусманом, а також інтерв'ю з кримінальним авторитетом.