У "Правому секторі" підтвердили участь своїх бійців у стрілянині в Карпатах

У сутичці на території туристичної бази на Драгобраті дійсно брали участь бійці "Правого сектору"

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив командир Добровольчого українського корпусу Андрій Стемпіцький, передає Еспресо.TV.

"На Драгобраті в Закарпатті відбувся конфлікт між групою бійців ДУК ПС та охороною "Хати Магната", до якої підключилась певна кількість місцевих жителів", - написав він.

За словами Стемпіцького, внаслідок події було затримано п’ятеро бійців "Правого сектору".

"В результаті на даний час затримано друга "Хорвата" - начальника оперативного штабу (одного з організаторів та першого офіційного командира 5-го ОБАТ ДУК ПС, пораненого в боях з окупантом), друга "Бєса" - командира 13-го запасного батальйону ДУК ПС (Київ), який воював в Донецькому аеропорту, де був контужений у бою з російським спецназом, та ще трьох бійців", - зазначив він.

Командир ДУК додав, що інформація щодо інциденту з'ясовується.

"Не виключено, що конфлікт міг виникнути і на побутовому ґрунті. І "Хорват", і "Бєс" були контужені та поранені на війні, тому їхня психіка особливо чутлива до будь-яких негативних подразників. Але точну інформацію будемо мати згодом", - наголосив він.

"Пишуть, що використовувалася вогнепальна зброя, з натяком, що нашими бійцями, тільки чомусь кульові поранення в наших хлопців. Ніхто з нас від хлопців не відмовляється, як вже багато хто прогнозує. Це наші побратими, і що би не трапилось - ми сім’я. Будь-які труднощі пройдемо разом. Все необхідне робиться", - підкреслив Стемпіцький.